Beoordelingen van De Groene Vlinder Tilburg

Recente recensies

4.0
Lieke
27 mei 2024

Normaal gesproken altijd super tevreden, lekker eten en goede bezorging. Nu al 4 keer op rij dat de bestelling niet compleet is. Als je belt willen ze het wel nabezorgen, maar dan heeft de rest natuurlijk al gegeten of is het eten koud. Ook opvallend, mini hapjes zouden 8 stuks zijn, maar het zijn er maar 6 (twee maal gebeurd, dacht dat de eerste keer een foutje was)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Ine van den Heuvel
27 mei 2024

wederom te hard gebakken kleine frietjes en bami schijf. Het leek wel of het was gebakken in oude olie. Ik denk dat ik maar op zoek ga naar een andere frites zaak.

Rodenburg
23 mei 2024

Heerlijk gegeten maar beide saladeboxen zijn met transport open gesprongen en er lag behoorlijk wat salade los in de tas. Misschien wat strakkere deksels in het vervolg?

Debby
22 mei 2024

Wederom goed gesmaakt en alles optijd 😋😋😋😋

INE
20 mei 2024

Satesaus was erg droog, de frietjes waren dit keer erg klein. Dit ben ik bij jullie niet gewend.

Armanda Smetsers
19 mei 2024

Volgens mij was het vanaf 40euro gratis bezorgen en daar heb ik nu nog voor betaald. Beetje vreemd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Reactie van De Groene Vlinder

U komt pas aan het bedrag van €40 wanneer de bezorgkosten erbij opgeteld zijn. Daarom is het nog geen gratis bezorging.

Miranda von Hout
19 mei 2024

We hebben over het algemeen altijd goede ervaringen. Echter gisteren en de bestelling hiervoor waren de burgers niet lekker. Bij de eerste het broodje enorm hard en de burger van gisteren was te ver doorgebakken en dus ook taai! Jammer want ze zijn altijd heerlijk

Schollen
18 mei 2024

Compliment (en sorry) voor het meisje dat midden in de regenbui onze bestelling kwam brengen!!!

Marcel
17 mei 2024

toppie!!

Paula
10 mei 2024

Milkshake was voor de derde keer niet goed leek wel water

Van den Heuvel
6 mei 2024

Bestelling kwam 10 minuten te vroeg, friet was koud en het broodje met de truffelburger leek wel alsof alles er gewoon opgegooid was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jacqueline Klaassen
5 mei 2024

Ee hebben enkel frietjes besteld en die waren heerlijk. Zelf zout kunnen toevoegen naar eigen behoefte.

Nikki
1 mei 2024

Het stoofvlees was veel lekkerder dan in het weekend. In het weekend is het vaak een beetje vlees in veel saus, nu was ie echt lekker vlezig. Heerlijk! Jammer dat de bakjes stoof elke keer een ander formaat (of hoeveelheid vulling) hebben. Hierdoor weet je nooit hoeveel stoof je krijgt en of we dus een extra bakje willen bij bestellen of niet.

Joke Debets
30 april 2024

Goed geregeld , op tijd klaar. Goed bereid, de frites etc.

Frank
28 april 2024

De bezorger was zeer vriendelijk en netjes. Bestelling netjes op tijd.

Jasmine
26 april 2024

Wij hebben genoten. Heerlijk.

Esmee
22 april 2024

Niet gedaan wat is gevraagd . Stond duidelijk op de bestelling hoe het moest en hebben jullie niet gedaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
21 april 2024

Smaak en kwaliteit goed. Ook bezorgings(tijd) prima in orde. Maar op een of andere manier komen kroketten hier altijd plat en gebroken aan. Zelf met opmerking of ze deze extra goed willen inpakken, gebeurd dit niet. Dat is eigenlijk mij enigste 'klacht'want verder was het allemaal prima in orde

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

NT
20 april 2024

Bij onze online bestelling duidelijk vermeld dat we beide frikandellen speciaal met ketchup wilden. Deze waren fout gemaakt, curry ipv ketchup. Daar kwam het personeel achter toen onze bestelling klaar was om mee te geven. Vervolgens nieuwe frikandellen in de frituur maar de rest van de bestelling laten staan. Alles koud en slap! Het waren twee weekenddeals met extra snacks. Onze familie moest 2 uur terugrijden naar huis dus ook geen tijd om opnieuw op en neer te rijden. In de zaak onder het personeel een hoop geschreeuw, gemopper en chaos. Zeker niet wat wij gewend zijn en weggegooid geld.

J van Beers
20 april 2024

De burger en friet waren koud, de salade warm omdat deze waarschijnlijk langere tijd op de salade heeft gerust. Heel jammer als je 3.50 betaald en ook nog eens nog geen 500 meter van De Groene Vlinder. Ik blijf de surcharge van 25 cent om via Ideal te betalen ook belachelijk vinden, want er is geen optie om voor particulieren anders te betalen.

Claudia
19 april 2024

Was weer heerlijk

John
15 april 2024

Schnitzel menu besteld. Het is een lekkere behoorlijke schnitzel met goed vlees. De schnitzel en de friet waren nog lekker warm toen het bezorgd werd en de bezorging was op tijd. De friet was goed gebakken en had geen 'dubbel' gebakken frietjes of van die kleine bruine stukjes. Het bakje met salade was redelijk qua grootte en smaakvol. Complimenten Groene Vlinder ga zo door.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Chris
15 april 2024

Top zoals altijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

S. van der Vleuten
9 april 2024

Teveel saus op de friet, dit was vorige keer ook al zo. Dan eten we meer saus met friet ipv friet met saus. En als we saus apart doen moeten we toeslag voor de bakjes betalen.

s.
8 april 2024

Bestelling mooi optijd bezorgd. Maar: - Alle saus lag onder in het zakje i.p.v. over de bereklauw - Bamischijf lag in ongeveer 20 stukken in het bakje.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cindy
5 april 2024
Antonio
5 april 2024
Bjorn Willemsen
4 april 2024

Geen milkshake ontvangen, kan gebeuren. Vervolgens 20 min later terugkomen met de milkshake die al klaar heeft gestaan. Heel waterachtig en leek helemaal niet op milkshake. En uiteraard was het eten al op toen ze terugkwamen. Heel jammer

Van de Laat
3 april 2024

Helaas wederom wat vergeten bij de bestelling. Heb gebeld en kwamen het 25 min later brengen. Helaas wel helemaal koud… Ook de gewone bestelling was deze keer helaas niet top Vind de kwaliteit de laatste maanden teruglopen, vandaar dat we ook minder bestelde Nu weer geprobeerd maar toch weer geen succes Vonden het voorheen stukken beter

Stefan
31 maart 2024

Bezorging was op tijd en netjes Het eten wordt echt steeds minder. Er ontbreken regelmatig dingen en nu een bamiblok dat helemaal uit elkaar lag. Ik snap dat er echt wel een keer iets mis kan gaan, maar lijkt de laatste tijd wel heel vaak te gebeuren. Als je belt wordt het wel netjes opgelost, maar het hoort gewoon niet zo vaak fout te gaan.

Julia
29 maart 2024

Salades waren erg lekker en goed gevuld helaas miste een salade een paar ingrediënten die wel aangekruist waren.

Eric van den Hoven
25 maart 2024

Overal waar saus op zat hadden ze scheef in de tas gedaan waardoor de saus dus uit de frietbakjes gelopen was

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Raijmaekers
24 maart 2024
Damas Weideveld
23 maart 2024
Sietske Hoff
22 maart 2024
Snoeys
21 maart 2024

Producten prima. Maar mayonaise en een frikandel vergeten.

Joris D
17 maart 2024

precies op tijd klaar! Huisgemaakte stoofvleeskroket niet heel warm meer en slap, wel lekker. Frites thuis gelijk opgegeten maar ook niet heel erg warm meer.

Lieke
17 maart 2024

Zelf iets vergeten te bestellen, mijn eigen fout dus! Maar ze kwamen het gewoon nog langs brengen! Wat een service!

Danielle van Bommel
3 maart 2024

De bestelling was niet compleet, miste namelijk nog een flesje sinas, de frietjes waren nagenoeg koud en de kroket was platgedrukt. Op deze manier niet voor mij zeker geen voogende keer.

Corina
29 februari 2024

De kwaliteit was goed, satesaus beetje aan de dikke kant. De bezorging was vroeg het was allen jammer dat het eten lauw was, terwijl we vlak bij wonen, onze kleinzoon van bijna 2 hoefde niet eens zijn kipfingers te blazen. Hij kon ze zo op eten omdat ze lauw waren. Het enige dat goed warm was , was het broodje cheeseburger, mijn vermoedens dan ook dat alles al klaar was en heeft moeten wachten op de cheeseburger. Erg jammer

V
28 februari 2024

Wederom bestelling niet compleet, ook al had ik bij bestelling aangegeven om het te checken. Ik hoef ook geen kortingsbonnen meer om het goed te maken.

Maas
23 februari 2024

Was lekker, maar friet was niet echt warm.....

Mathijs
23 februari 2024

Normaal altijd goed, maar deze keer frietje stoofvlees waar geen enkel stukje vlees in zat, slechts wat natte jus. Hopelijk volgende keer beter, een misser kan een keertje gebeuren

Ester
23 februari 2024

Altijd top! Bezorging precies op tijd. Warme gerechten, salade en ijs/milkshake worden allemaal in aparte tasjes verpakt. Hierdoor alles nog goed op temperatuur.

Anne
20 februari 2024

Bestelling kwam redelijk snel, binnen de gemelde tijd dus dat was prima. Helaas waren de frietjes lauw tot koud. De snacks waren wel warm.

Martin van de Louw
19 februari 2024

Warm aangekomen. Was 100% goed.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Kreemers
19 februari 2024

Nvt

Harrie Wijnans
18 februari 2024

Altijd goed en... ....keurig op tijd

Astrid
14 februari 2024

Prima! Zoals altijd!

Gio
13 februari 2024

Burger was erg nat en koud En de friet was slap Heel erg jammer en dat te samen voor 43 euro

Paul
12 februari 2024

Als opmerking gevraagd om friet door te bakken. Echter weer slappe friet die dan net niet lekker zijn. Snacks zijn wel goed.

pieter van Iperenburg
12 februari 2024

elke keer als ik online bestel en ik ongeveer 5 minuten voor afhaal tijdstip aanwezig ben ik krijg te horen dat ze de bestelling er dan pas erin gaan doen, wat resulteert dat je nog lang moet wachten!!! ik vind als je online besteld en je oppik tijdslot krijgt dat je dan op die tijd je bestelling overhandigd hoort te worden! maar verder goede friet en snacks!

Reactie van De Groene Vlinder

Ons personeel wordt aangeleerd te zorgen dat de bestelling op het afhaal tijdstip klaar is. Als iemand dan eerder of later komt is de friet al bijna klaar of nog niet koud. Als we voor alle bestellingen zorgen dat ze 5 minuten eerder klaarliggen krijgt iedereen die precies op tijd komt friet die al 5 minuten oud is. U moet alsnog minder lang wachten als wanneer u in de cafetaria zou bestellen omdat de bestelling al is verzameld en we al een bon hebben.

Irma Bezemer
10 februari 2024

Het eten was lekker, alleen jammer dat de snacks (bami schijf en kroket) totaal kapot waren. De inhoud vd snacks lag los in het bakje.

Lex
10 februari 2024

Het eten was lekker warm en compleet en de bestelling was snel.

Henk
10 februari 2024

Van deze bestelling waren de japansevarkenshaas reepjes slecht. Veel taaie niet te eten stukjes. De japanse mayonaise vond ik niet smakelijk maar dat is natuurlijk zeer persoonlijks. De overige producten waren goed.

Floor Vrins
9 februari 2024
Maartje
6 februari 2024

Heerlijke burgers!

Breuer
4 februari 2024

Snelle bezorging en de friet is echt heel lekker :).. snacks ook

Perry
2 februari 2024

Was weer goed. Zoals altijd eigenlijk. Nette vriendelijke bezorger

Susan
29 januari 2024

Levering op tijd eten perfecto mundo toppers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne
28 januari 2024

Weer prima zoals altijd helaas was alleen de stoofvleeskroket koud.

Weideveld
28 januari 2024
Markieparkie
27 januari 2024
Ester Beijers
20 januari 2024

Bezorging precies op afgesproken tijd en heel vriendelijk. Eten prima, niet zuinig met saus en salade lekker vers.

Lex
20 januari 2024

Friet en snacks waren heerlijk en warm. Bezorging was super snel!

Pigmans
20 januari 2024

Jammer dat je geen kleine portie frites kan bestellen bij een menu.

Joke Debets
15 januari 2024
Claudia van Meer
15 januari 2024

Snel bezorgd en de salades en menu's waren heerlijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

joris
15 januari 2024

Sup toeslag voor een ogenschijnlijk papieren bak vind ik vreemd, heb de friet dan liever in een zak tevens toeslag voor ideal betaling. Kwaliteit van de friet is erg goed. Soms leuke aanbiedingen. Frikandelspeciaal zat deze keer gelukkig horizontaal in de tas 😃

Reactie van De Groene Vlinder

Beste Joris, in al het karton zit een plastic laagje aan de binnenkant. Anders smaakt het eten naar papier. Wij zijn helaas verplicht om deze toeslag te berekenen, dat is een overheidsmaatregel. Excuses voor de frikandel

Bas
14 januari 2024

Bestelling was netjes op tijd klaar en smaakte prima. Niets negatiefs maar ook niets positief verrassends. Voor herhaling vatbaar.

Job
14 januari 2024

Zeer snelle levering, misschien te snel. Friet en kip nuggets mochten wel een minuutje langer in de frituur

Weideveld
13 januari 2024
Yvonne
13 januari 2024

Altijd lekkere, verse en warme frietjes. Snacks goed smaakvol en de bezorging was weer precies op tijd. Wij zijn en blijven fan!

Louise
11 januari 2024

Snelle bezorging, bestelling compleet en warm eten. Gewoon top!

45929LN
7 januari 2024

1 frites te weinig geleverd. Helaas tweede keer dat dit gebeurt.

Anoniem
7 januari 2024

Zoals altijd weer heerlijk

Lex
5 januari 2024

Lekkere friet en snacks. Goed ingepakt en snel bezorgd!

May
5 januari 2024

Deze keer was echt slecht En de champignon saus Gaverdamme wat daar mee gebeurd is Het eten bestellen en brengen intotaal nog geen 15 min dus dat kan nooit Let op je kwaliteit want gaat hard achteruit

Schoutens
3 januari 2024

Ik kreeg een bericht dat het bezorgd zou worden rond 18:35 werd 19:15 pas bezorgt dat was wat jammer verder was het lekker !

Lizzy
30 december 2023

Kroketten en bitterballen komen bij bezorging altijd helemaal geplet aan… Ook van de frikandel speciaal zat er meer saus in de verpakking dan op de frikandel.

Lex
27 december 2023

Friet en snack waren heerlijk warm en de bestelling was snel geleverd.

Monique
21 december 2023

Bestelling kwam sneller dan verwacht en de hoeveelheid was meer dan genoeg en heerlijk

Tracy Mul
21 december 2023

1 uur en 20 minuten wachten voor een simpele salade en frietjes met snack is veel te lang

Jolanda
20 december 2023

Eten is prima. Alleen het minimumbedrag om te bestellen/bezorgen is belachelijk. Wij zijn met 2en, en het valt niet mee om aan dat bedrag te komen, of je moet allerlei ideeen als blikjes drinken erbij gaan bestellen. Terwijl ik dat thuis heb. Ook als je alleen bent, kun je dus eigenlijk niet bestellen zonder extra onkosten te maken voor eten/drinken wat je dus niet op kunt of nodig hebt.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lex
15 december 2023

Het eten was lekker warm, compleet en op tijd gebracht.

Weideveld
12 december 2023
Chris Breuer
10 december 2023

Erg lekker gegeten ! Goeie friet en hele goede stoof! Ook de snacks gingen bij iedereen op (is bij onze kinderen niet altijd). Precies op tijd bezorgd! Echt top hoor.. tot de volgende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

H Jansen
8 december 2023

Wanneer we ruim op tijd een grote bestelling opgeven dan verwachten we dat deze klaar staat. Maar helaas...

Natasja
7 december 2023

Mijn bestelling in de middag geplaatst, maar toen ik op de afgesproken tijd mijn bestelling kwam ophalen moest deze nog gemaakt worden. Het was druk. Verder waren de friet en snacks behoorlijk vettig.

Karen
3 december 2023

Was weer top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jennifer
2 december 2023

De burger was koud. Friet was wel warm.

Anouk
1 december 2023

Het is niet de beste temperatuur om eten met de fiets te laten bezorgen. Helaas was ons eten ook niet meer warm toen we het bezorgd kregen.

Maj van Wagenberg
1 december 2023

We waren zeer tevreden het was er optijd

Nadia De Brouwer
28 november 2023

Altijd lekker en keurig bezorg

Karen De jongh
27 november 2023

Het smaakte weer goed, vond alleen de belse saté heel zout

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marcel
26 november 2023

op tijd en lekker!

Eline van Groeninge
19 november 2023

Prima friet en snacks, alleen misten we op een grote friet de speciaal. Maar we komen zeker terug!

Suze D
19 november 2023

Geen bijzonderheden Het was lekker

Lvk
18 november 2023

Altijd heerlijk eten ook ijs is nergens anders zo lekker . Alleen bij bezorging waren ze het ijs vergeten .Dit was al de 3de keer op een rij dat de bezorging verkeerd ging en er achteraan heb moeten bellen .

Karen De jongh
15 november 2023

Weer heerlijk gegeten en een super snelle bezorging 👍